Vgradne omare

Vgradne omare

Vgradne omare po meri – optimalna rešitev za maksimalno izkoriščenost Vašega prostora!

UDOBJE – stranka lahko izbira med poljubnim številom vrat garderobne omare in njihovo širino, prav tako pa tudi število in vrste polic in predalov v notranjosti omare. Svoboda individualne izbire je rezultat sistema, prilagojenega potrebam in udobju stranke pri vsakodnevni uporabi.

STROKOVNOST – naši osebni svetovalci in oblikovalci so strokovno usposobljeni za načrtovanje Vaše garderobne omare.

OSEBNI PRISTOP - obisk osebnega prodajnega svetovalca je bistven korak, saj se mnogokrat zgodi, da določene podrobnosti v strankinem domu zahtevajo oblikovne spremembe pohištva (tj. uporaba prekrivnih elementov za neravne stene ipd.), ki jih ne bi bilo mogoče upoštevati pri oblikovanju in cenitvi med obiskom v salonu.

ELEGANCA – dovršen izbor skladno združenih barv in materialov daje sistemu garderobnih omar z drsnimi vrati v vsakem prostoru naraven in pregleden, a hkrati tudi moderen in eleganten videz.

VEČJA IZKORIŠČENOST PROSTORA– sistemi vgradnih garderobnih omar z drsnimi vrati so se pri načrtovanju notranje opreme izkazali za veliko uporabnejšo rešitev od navadnih omar, saj lahko na ta način bolje izkoristite garderobni prostor.

FUNKCIONALNOST- sistem vgradnih garderobnih omar omogočaj shranjevanje tako rekoč vsega, od oblek, posteljnine, odej in blazin do likalnika, sesalnika, kovčkov in knjig. Vaši predmeti bodo pregledno organizirani in vam ne bodo v napoto, hkrati bodo tudi lahko dostopni. Obstajajo tudi modeli za prilagoditev sistema drsnih vrat kakršnemu koli, tudi najmanjšemu, prostemu prostoru.

MATERIALI –pri proizvodnji uporabljamo najnaprednejše in najzanesljivejše materiale: zaščita robov z ABS trakovi, ki so odporni proti trkom, pocinkano jeklo in trden aluminij se uporabljata za profile, različne vrste stekla ter ogledal in oplemenitenih lesnih plošč najvišje kakovosti za polnila vrat.

BARVE – obsežna izbira ter različne barve in vrste kovinskih profilov za vratne okvirje in oplemenitenih lesnih plošč v kombinaciji s posebnimi polnili, kot so ratan, brušeno steklo ali steklo za ogledala, pleksi steklo ter različni ostali materiali, kupcu omogočajo izbiro najboljših oblikovnih rešitev za vsak prostor sobo in izraz individualnega okusa in ustvarjalnosti.

OBLIKE – vgradne omare z drsnimi vrati ter ostala notranja je lahko prilagojena mnogim oblikam in velikostim: od ozkih in visokih do nizkih in širokih oblik. Možne dimenzije sistemov in širok izbor tipov profilov vratnih okvirjev zadovoljijo tudi potrebe najzahtevnejših strank za ustvarjanje izvirne in edinstvene notranje opreme.

DOBAVNI ROK – navkljub izredno širokemu prodajnemu programu, Vam bomo za Vaše vgradne omare zagotovili hitro dobavo naročenih izdelkov, ki načeloma ni daljša od 30 dni od datuma naročila in plačila izdelkov.

Oglejte si v foto galeriji VGRADNE OMARE nekaj naših uspešno realiziranih projektov opreme!

Vgradne omare

HITRI KONTAKT

Phone

Mail

Aktualne akcije

Uporabni nasveti

Zakaj

Kuhinje

Vgradne omare

Postelje

Pohištvo po meri

Oprema poslovnih prostorov

Galerije