Kuhinje

Dejstvo je, da se v kuhinji odvijajo različne aktivnosti, ki niso vedno povezane s pripravo hrane. Velikokrat se kuhinja uporablja tudi kot prostor v katerem občasno sprejemamo obiske, prostor v katerem otroci želijo delati domače naloge, itd. Gledano iz tega zornega kota je pomembno, da je notranja oprema v kuhinji enostavna, estetsko privlačna, funkcionalna in s tem prijetna za bivanje.

Kuhinje in kuhanje, druženje…..!

Kuhinja je prostor, kjer se občasno in vzporedno dogaja veliko različnih stvari, zato mora biti temu primerno tudi organiziran.

kuhinje

Čas, ki ga bomo skupaj z Vami namenili načrtovanju kuhinjske opreme oz. pohištva, se Vam bo večkratno izplačal, saj si boste s pravilno razporeditvijo elementov kasneje prihranili veliko jeze in nepotrebnih korakov.

Kupiti  serijsko izdelane kuhinje ali kuhinje po meri?

Vse je seveda odvisno od Vaših zahtev in pričakovanj ter od prostora, v katerem ste načrtovali montirati Vašo novo kuhinjo.

Najpomembnejša prednost serijsko izdelane kuhinje je v preteklosti bila vsekakor cena. Da, prav ste prebrali, v preteklosti!

Moderna CNC tehnologija v proizvodnji , dovršena logistika, razpoložljivost izdelavnih materialov ter seveda optimizacija prodaje je povzročila spremembe tudi na tem področju.

Oglejte si v foto galeriji KUHINJE nekaj naših uspešno realiziranih projektov opreme!

Kuhinje

HITRI KONTAKT

Phone

Mail

Aktualne akcije

Uporabni nasveti

Zakaj

Kuhinje

Vgradne omare

Postelje

Pohištvo po meri

Oprema poslovnih prostorov

Galerije