Kuhinje Master

Za vas smo pripravili ponudbo cenovno izjemno dostopnih kuhinjskih sestavov nove blagovne znamke MASTER, ki jih po potrebi in na osnovi Vaših prostorskih možnostih lahko dopolnite z dodatnimi elementi. Velik izbor različnih modelov kuhinj v vrhunskih izdelavnih materialih in dekorjih, izjemno kvalitetne 3D oplaščene fronte, vrhunska izdelava ter uporaba sodobne tehnologije zagotavljajo funkcionalno in dolgoletno uporabo kuhinje Master.

Privoščite si kvaliteto po izjemno ugodnih cenah – kuhinje Master!

Kuhinje Master

V vse modele kuhinj priznanega slovenskega proizvajalca so vgrajena vodila predalov in odmične spone z mehkim zapiranjem, na voljo Vam je veliko dodatne opreme (delovni pulti,  pomivalna korita itd.), ki Vam jo bo naša strokovno usposobljena ekipa, skupaj s kuhinjskimi elementi brezplačno  dostavila in montirala.

Prenovite vašo kuhinjo po izredno dostopnih cenah in si privoščite vrhunsko kvaliteto! Obiščite nas v našem STUDIU DOM in skupaj bomo zanesljivo našli funkcionalno, moderno ter cenovno ugodno rešitev! V našem studiu si boste lahko ogledali sestav kuhinje Master in se prepričali v kvaliteto izdelave ter preizkusili vgrajene mehanizme.  

V kolikor se odločite za nakup modelov kuhinje MASTER vam za dopolnitev naše ponudbe nudimo tudi vgradne aparate bele tehnike blagovne znamke BEKO po izjemno ugodnih cenah!

Preverite tudi Vi zakaj so kuhinje Master prodajna uspešnica na slovenskem pohištvenem trgu!

Oglejte si v foto galeriji KUHINJE nekaj naših uspešno realiziranih projektov opreme!

Kuhinje

HITRI KONTAKT

Phone

Mail

Aktualne akcije

Uporabni nasveti

Zakaj

Kuhinje

Vgradne omare

Postelje

Pohištvo po meri

Oprema poslovnih prostorov

Galerije