Kuhinje po meri

Prostor v katerega boste montirali vašo novo kuhinjo ima vedno določene značilnosti (dimenzije sten, pozicije vrat in oken, stikala, vtičnice, odtoki, dimniki), ki jih je potrebno upoštevati pri načrtovanju. Ne glede na to, ali kuhinjo načrtujemo v objektu moderne ali klasične arhitekture, je potrebno upoštevati določena pravila, saj le na ta način lahko ustvarimo funkcionalno in praktično kuhinjo. Vsekakor predlagamo, da razmislite o glede kuhinje po meri!

KUHINJA PO MERI K1

Kdaj se odločiti za izdelavo kuhinje po meri?

V kolikor nam pri načrtovanju kuhinje ni potrebno upoštevati vnaprej definiranih dimenzij serijskih elementov, smo lahko veliko bolj kreativni in učinkoviti. S kuhinjami izdelanimi po meri dosežemo namreč bistveno boljši izkoristek prostora, izboljšamo funkcionalnost in ne nazadnje tudi videz kuhinje. V današnjem času so moderne kuhinje nekako bolj prisotne v ponudbi, saj je razvoj tehnologije kuhinjskih aparatov ter pripomočkov izredno napredoval. Vse to pa zahteva tudi nekoliko drugačno organizacijo in razpored elementov, da nam bo vse nekako pri roki in da zaradi neprimerne razporeditve elementov ne bomo kuhinje spremenili v fitness! 

Pri izdelavi kuhinje po merah lahko uporabi različne izdelavne materiale. Oplemenitene lesne plošče, zelo odporne akrilne plošče v izvedbi visokega sijaja ali v mat izvedbi. Za zahtevnejše naročnike so na voljo različne vrste furnirjev in masivni lese ter seveda kombinacije materialov!

Z uporabo moderne tehnologije in najnovejših materialov se je izdelava kuhinje po meri cenovno povsem približala cenam serijsko izdelanih kuhinj.

Uveljavljeni proizvajalci kuhinj po meri so garancija Vašega zadovoljstva!

Oglejte si v foto galeriji KUHINJE nekaj naših uspešno realiziranih projektov opreme!

Kuhinje

HITRI KONTAKT

Phone

Mail

Aktualne akcije

Uporabni nasveti

Zakaj

Kuhinje

Vgradne omare

Postelje

Pohištvo po meri

Oprema poslovnih prostorov

Galerije