Vgradne omare AKRON

Naj si gre za postavitev omare od zidu do zidu, ali od zidu do stranice, od tal do stropa ali po povsem individualnih željah in dimenzijah vašega prostora, v Studiu Dom ponujamo vgradne omare AKRON za prav vsak prostor.

Sodelujemo z vodilnim slovenskim proizvajalcem vgradnih omar v Sloveniji, družbo AKRON iz Medvod, ki je specializirana na področju proizvodnje in prodaje vgradnih omar po celotni Sloveniji in tudi v Z vgradnimi omarami lahko opremimo spalnice, otroške sobe, predsobe in hodnike, dnevne sobe, etažne prostore in mansarde in vse ostale prostore, kjer si naše stranke želijo postaviti vgradne omare, narejene po meri.

V ponudbi imamo čez 40 različnih barv oplemenitenih lesnih plošč , površinsko obdelane-lakirane plošče, čez 40 različnih barv stekel, različne vrste ogledal (zatemnjena, gravirana,…) ter pestro paleto možnosti za njihovo obdelavo (graviranje, peskanje, foto tapete,…).

Drsna vrata ter notranjost vgradnih omar opremimo z jeklenimi in aluminijastimi vodili in ročaji različnih oblik in barv. V ponudbi imamo različne vrste predalov in vodil (mehko zapiranje, “push” sistem, itd.) vodilnih svetovnih proizvajalcev (BLUM, itd).

Kako poteka naročilo vgradne omare AKRON ?

Stranke, ki jih zanima nakup vgradne omare, nas lahko obiščejo v našem prodajnem prostoru, kjer si lahko del prodajnega programa tudi ogledajo. V primeru, da želite okvirno ponudbo nam preko kontaktnega obrazca pošljite skice in približne izmere prostora kjer bi naj omara stala. Na podlagi skice, želja in pogovora Vam pripravimo informativno ponudbo.

Če ste zadovoljni z informativno ponudbo, Vas po predhodnem dogovoru, obiščemo na vašem domu za natančno izmero prostora. V kolikor nimate časa za obisk v našem salonu, lahko s seboj prinesemo vzorce materialov in ob obisku dorečemo vse podrobnosti glede vgradne omare.

vgradne omare
                                      

Na osnovi opravljenih meritev ter izbranih materialov vam bomo pripravili natančno ponudbo.

Rok dostave in montaže vgradne omare je do 4 koledarske tedne, pri čemer vas o datumu dostave in montaže, predhodno obvestimo.

Garancija na vgradne omare je 5 let.

Zaupajte nam vaše želje in potrebe! Prepričani smo, da bomo skupaj našli optimalno in ugodno rešitev saj se s prodajo in svetovanjem na področju vgradnih omar  ukvarjamo že polnih 15 let!

Plačilni pogoji

Za naše vgradne omare ponujamo različne možnosti plačil. Za plačilo po predračunu plačilo nudimo dodatne popuste, plačilo na 12 obrokov, če ste lastnik kartice Diners ali American Express in plačilo do 36 obrokov za tiste, ki jih zanima nakup na večje število obrokov.

Dostava in montaža vgradne omare je na področju Slovenije seveda brezplačna.

HITRI KONTAKT

Phone

Mail

Aktualne akcije

Uporabni nasveti

Zakaj

Kuhinje

Vgradne omare

Postelje

Pohištvo po meri

Oprema poslovnih prostorov

Galerije