Oprema poslovnih prostorov

Oprema poslovnih prostorov je izjemno zahtevna in kompleksna aktivnost, saj je poslovni prostor običajno ogledalo podjetja. Še bolj pomembna je oprema prostorov v katerih se odvijajo poslovne dejavnosti namestitve, pogostitve ter različnih reprezentančnih sprejemov. Naše dolgoletne izkušnje pri opremi pisarniških prostorov, apartmajev, hotelov, gostinskih lokalov ter ostalih poslovnih prostorov, nam omogočajo realizacijo različnih projektov po načelu od ideje do izvedbe. 

Oprema poslovnih prostorov – kako začeti?

Oprema poslovnih prostorov

Na uvodnem razgovoru predvsem poslušamo vaše želje in potrebe, na osnovi katerih izdelamo okvirni idejni projekt. V kolikor že imate izdelan projekt, Vam notranjo opremo lahko izdelamo tudi po vaših načrtih. 

Za čim boljšo in realnejšo predstavo in ponazoritev videza notranje opreme, vam bomo po dogovoru pripravili več različnih 3D pogledov.

00001 copy
Primer idejnega projekta z 3D grafičnim prikazom opreme hotelske sobe

Oprema poslovnih prostorov

Primer realiziranega projekta opreme hotelske sobe

Oprema poslovnih prostorov je predvsem timsko delo različnih deležnikov, ki mora biti vseskozi usklajeno z naročnikom in izvajalcem. Zadovoljstvo investitorja in seveda uporabnika je naše poslanstvo in zaveza že dolgo vrsto let. Do danes smo v sodelovanju z različnimi poslovnimi partnerji, opremili veliko različnih objektov, tako po namembnosti (hoteli, restavracije, protokolarni objekti, pisarniški prostori) kot po velikosti.

Oglejte si še naše preostale uspešno realizirane projekte opreme poslovnih prostorov in nam zaupajte Vaše želje!

 

HITRI KONTAKT

Phone

Mail

Aktualne akcije

Uporabni nasveti

Zakaj

Kuhinje

Vgradne omare

Postelje

Pohištvo po meri

Oprema poslovnih prostorov

Galerije