Dnevne in otroške sobe

Oprema dnevnih in otroških sob zahteva veliko kreativnosti in domišljije. Tudi v dnevnih in otroških sobah so izredno dobra rešitev vgradne omare. Seveda je pri načrtovanju opreme dnevne sobe in otroške sobe potrebno predvsem razmisliti katere aktivnosti se bodo izvajale v navedenih prostorih. Opremo dnevne sobe prilagodimo tako, da se bomo počutili predvsem udobno in sproščeno, seveda pa ne smemo pozabiti tudi na funkcionalnost.

02

Oprema dnevne in otroške sobe po meri – optimalna in cenovno ugodna rešitev!

V primeru opreme otroške sobe je potrebno zagotoviti predvsem varnost in vzpodbuditi kreativnost. Vsekakor je pri načrtovanju notranje opreme otroške sobe zaželeno vključiti tudi otroke. Ne glede na dejstvo, da včasih ne boste razumeli njihovih  zahtev, je potrebno njihovo mnenje in  želje upoštevati, saj bodo na ta način opremo lažje sprejeli in uporabljali.

Tukaj si oglejte nekaj primerov pohištva za opremo dnevnih in otroških sob iz naše ponudbe.

Kako ugodno in lepo opremiti dnevne in otroške sobe?

V današnjem tempu življenja so se spremenile tudi določene navade. Včasih je bila dnevna soba namenjena druženju, gledanju televizije, branju knjig in podobno. V današnjem, modernem času moramo poleg navedenega razmišljati tudi o tem, kam in kako bomo namestili hišni kino, zvočnike, projektor, nosilce podatkov, (CD, DVD) osebni računalnik in ostalo avdio in video opremo. Običajni tipski regali nam za takšno več funkcionalnost dnevne sobe enostavno več ne zadoščajo.

Obiščite nas v našem STUDIU DOM in skupaj bomo zanesljivo našli optimalno rešitev za opremo vaše dnevne ali otroške sobe.

Oglejte si v foto galeriji DNEVNE IN OTROŠKE SOBE, nekaj naših uspešno realiziranih projektov opreme!

Galerije

HITRI KONTAKT

Phone

Mail

Aktualne akcije

Uporabni nasveti

Zakaj

Kuhinje

Vgradne omare

Postelje

Pohištvo po meri

Oprema poslovnih prostorov

Galerije