Postelje

Postelje

Postelje v različnih izvedbah in dimenzijah.

Vpliv spanja in počitka na počutje ljudi je znanstveno že dolgo utemeljen, zato je kakovosten spanec izjemnega pomena. Poleg vzmetnice, ki je sestavni del postelje, lahko izbirate med različnimi oblikami posteljnih okvirjev (leseni ali oblazinjeni) , dodatnimi predali pod posteljo, mehanizmi za dvigovanje ležišča, oblazinjenimi ali lesenimi vzglavji ter ostalimi dodatki.

Postelje so seveda različnih dimenzij v odvisnosti od tega ali posteljo uporablja samo ena oseba ali pa potrebujemo t.i. “zakonsko posteljo. Postelja je običajno nekoliko večjih dimenzij kot sama vzmetnica, zato je pri snovanju spalnice to potrebno upoštevati. Najbolj pogosti dimenziji vzmetnice za eno osebo sta 90×200 cm ali 100X200 cm. Ležišče za dve osebi pa naj ne bi bilo manjše od 160X200 cm, s tem,  da predlagamo, da je ležišče kar se da veliko. Optimalna dimenzija ležišča za dve odrasli osebi je 180×200 cm.  Dimenzijam ležišča je potrebno dodati še nekoliko cm za posteljni okvir, tako po širini kot tudi po dolžini. Na voljo so Vam različne vrste postelj v različnih materialih. Lesene postelje, postelje z dvižnim ležiščem, oblazinjene postelje, kovinske postelje. Izbira je res velika.

Predlagamo, da izdelavo postelje po meri kombinirate z izdelavo vgradne garderobne omare, nočnih omaric, predalčnika in ostalih izdelkov, saj boste na ta način dosegli optimalno usklajenost pohištvenih izdelkov ter optimalno izkoriščenost prostora v Vaši spalnici.

Oglejte si v foto galeriji POSTELJE IN POSTELJNI OKVIRJI nekaj naših uspešno realiziranih projektov opreme!

Postelje

HITRI KONTAKT

Phone

Mail

Aktualne akcije

Uporabni nasveti

Zakaj

Kuhinje

Vgradne omare

Postelje

Pohištvo po meri

Oprema poslovnih prostorov

Galerije