Pohištvo po meri

Zakaj se odločiti za pohištvo po meri? 

Pohištvo po meri

Naše stranke se zavedajo da oprema bivalnih in poslovnih prostorov niso samo kuhinje, omare, postelje…

Pri načrtovanju notranje opreme se večkrat soočimo z dejstvom, da nam serijsko pohištvo,  za katerega smo se navdušili ob obisku prodajalne s pohištvom dimenzijsko ne odgovarja. Izdelek je previsok ali prenizek, želeli bi še dodaten element, polico, itd! Kaj storiti v takem primeru?

Pohištvo po meri je ena izmed najbolj učinkovitih rešitev, saj zagotavlja optimalno prilagoditev prostoru in zadovoljstvo naročnika. Skrb o tem, da bo pohištvo po meri za naročnika neprimerno dražja opcija je z uporabo moderne tehnologije v proizvodnji že davno samo mit. Prepričajte se, da govorimo resnico!

Celovitost opreme s prostorom lahko dosežemo le z vključitvijo ostalih izdelkov notranje opreme. Za maksimalno usklajenost opreme v prostorih vam predlagamo izdelavo preostale opreme po naročilu.

Vhodna in notranja vrata, ki so usklajena z izvedbo kuhinje, dnevne sobe, spalnice, stenske obloge, kopalniška oprema, lesene obloge radiatorjev, predelne stene…. To je le nekaj izdelkov s katerimi bomo dosegli, da bo celotna notranja oprema v vašem domu ali poslovnem prostoru popolnoma usklajena.

Vhodna vrata v stanovanjsko hišo izdelana iz masivnega lesa mahagonija.

DSC02968

Drsna vrata med kuhinjo in jedilnico

DSC02956

                      Regal v dnevni sobi, stilsko in  barvno usklajen s preostalo notranjo opremo

V naši ponudbi je izdelava posteljnih okvirjev po meri v različnih materialih , kopalniško pohištvo, kosovno pohištvo ter seveda ostalo pohištvo po meri!

Predlagamo Vam, da nas obiščete v Studiu Dom in nam zaupate Vaše želje. V pogovoru bomo v naboru različnih materialov in stilov zagotovo našli ustrezno rešitev. Za okvirno izdelavo idejnega projekta ter ponudbe bomo poleg Vaše osnovne ideje, potrebovali dimenzije Vašega prostora.  Vse ostalo je naša skrb!

Oglejte si v foto galeriji REFERENCE nekaj naših uspešno realiziranih projektov opreme!

Reference

 

HITRI KONTAKT

Phone

Mail

Aktualne akcije

Uporabni nasveti

Zakaj

Kuhinje

Vgradne omare

Postelje

Pohištvo po meri

Oprema poslovnih prostorov

Galerije