Kdo smo?

Kdo smo? Strokovnjaki za opremo bivalnih in poslovnih prostorov. 

Skoraj nič nas bolj ne izdaja, kot oprema prostorov. Kajti dom ali poslovni prostor je ogledalo naše osebnosti oz. poslovnosti! 

kdo smo

Usklajevanje Vaših želja, potreb in možnosti glede načrtovanja notranje opreme v bivalnih in poslovnih prostorih je naše poslanstvo in izziv.

Dovolite nam, da Vam predstavimo nekatere ideje in rešitve, s katerimi smo v minulih 25 letih delovanja navdušili naše stranke. Vsaka zase je lepa, vendar so združene v harmoniji celote edinstvene in neponovljive! 

Vašo podobo o lepem in funkcionalnem domu ali poslovnem prostoru bomo skupaj z Vami uresničili s celovitimi opremami kuhinj, dnevnih in otroških sob, vgradnimi omarami, garderobnimi sobami in praktičnim kosovnim pohištvom po meri.

Prepričajte se o naši ponudbi!

Oprema bivalnih in poslovnih prostorov, vse na enem mestu, v našem studiu ali pri Vas doma oz. v poslovnem prostoru. V prijetnem razgovoru, brez nervoze ter izgube časa in denarja zaradi zamudnega obiskovanja različnih klasičnih trgovin in mizarjev!

Naše stranke Vam lahko povedo, da smo diskretni in vredni zaupanja, saj znamo poiskati pravo mero med estetsko dopadljivostjo, dizajnom, funkcionalnostjo za zmerno ceno.

Večino izdelkov, ki bodo izdelani po Vaših dimenzijah na podlagi naših načrtov boste v STUDIU DOM lahko kupili po cenah, ki so nižje od cen primerljivih serijskih izdelkov!

Obiščite nas in nam zaupajte Vaše želje. Prepustite se kreativnosti in izkušnjam našega strokovnega osebja in pričakujte največ pohištva po meri za Vaš denar!

PROJEKTIRANJE, SVETOVANJE IN PRODAJA NOTRANJE OPREME
DOM DOMA d.o.o.
Maistrova ulica 6
8250 Brežice
ID št. za DDV: SI63182505

HITRI KONTAKT

Phone

Mail

Aktualne akcije

Uporabni nasveti

Programi

Kuhinje

Vgradne omare

Postelje

Pohištvo po meri

Oprema poslovnih prostorov

Galerije